Aquapac Vitale beroepen

Houd uw medical kit, telefoon en andere belangrijke apparaten veilig van bacteriën met Aquapac  waterdichte tassen.

Op een gemiddelde dag, raken wij onze gezichten 23 keer per uur aan en onze telefoons soms zelfs meer dan 2.000 keer per dag. In deze periode waarin hygiëne meer dan ooit belangrijk is, zou het onszelf afleren van dit soort impulsen levens kunnen redden. Echter, is het stoppen met het doen waarover u eigenlijk niet nadenkt zeer moeilijk. Aquapac ‘ s waterdichte tassen zijn een geweldige manier om te helpen bij het voorkomen van kruisbesmetting tussen uw handen, telefoon/apparaat en gezicht, evenals het verminderen van de kansen dat u gevaarlijke ziektekiemen van de werkplek mee naar huis neemt en vice-versa.

De tassen zijn beschikbaar in verschillende formaten en geschikt voor elke smartphone, tablet, VHF-radio of huis dect-telefoon. U hoeft alleen het juiste formaat Aquapac uit te zoeken. Onze tassen zijn voorzien van een waterdichte sluiting en zorgen ervoor dat  de inhoud niet geïnfecteerd en of nat kan worden. Dit voorkomt dat bacteriën in aanraking kunnen komen met hetgeen wat in de Aquapac zit. Zodra u klaar bent met uw activiteit, gewoon uw handen wassen en de Aquapac voor het verwijderen van het apparaat grondig schoonmaken.

 

Ons assortiment Aquapac zijn 100% waterdicht en laten het gebruik van bijvoorbeeld bellen, foto’s en video’s nemen gewoon toe. Zelfs het touchscreen is normaal te bedienen kortom, u kunt het apparaat dus gewoon gebruiken zoals u gewend bent.

Onze tassen zijn ook zeer geschikt voor het veilig en bacteriënvrij houden van  sleutels, inhalator, medische apparaten en credit/betaal kaarten. Contactloos betalen werkt gewoon door de tas heen.

https://youtu.be/GY00sEuDyfs