Bestellen en garantie

Veel gestelde vragen over bestellen en garantie:Algemene garantievoorwaarden
Productvoorraad
Verkooppunten Aquapac
Verzendkosten


Algemene garantievoorwaarden

Onze garantie is van kracht voor elke klant die eigenaar is van het betreffende Aquapac product. Aquapac geeft 5 jaar garantie en wordt gerekend vanaf de aankoopdatum dat de eerste koper het product bij ons nieuw aanschafte.

Wat valt er wel en niet onder de garantie?

  • De garantie dekt materiaal- en productiefouten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door een ongeluk, slecht of onjuist onderhoud, gewone slijtage, of als er sprake is van nalatigheid om onze schriftelijke aanwijzingen op te volgen (zie de gegeven instructies)
  • De garantie is niet van kracht als onderzoek uitwijst dat van een gemeld defect geen sprake is.
  • De garantie dekt uitsluitend vervanging van het Aquapac product bij een defect en niet de mogelijk aanwezige inhoud.

Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade aan de mogelijk aanwezige inhoud van een Aquapac tas/hoes en bieden dus geen reparatie of een te vervangen product aan in geval van waterschade, hoe dan ook ontstaan.

Wat zullen we doen om problemen op te lossen?
We zullen ieder product repareren dat qua materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn of waar ons vakmanschap tekort is geschoten tijdens de garantietijd. Voor het geval reparatie niet mogelijk is, zullen we het product of vervangen door een nieuw exemplaar of het oorspronkelijke volledige aanschafbedrag terugbetalen; de keuze is daarbij aan jou. We zullen nooit verantwoordelijk zijn een bedrag te vergoeden dat groter is dan het oorspronkelijke aanschafbedrag plus verzendkosten.

Wat moet je doen om aanspraak te maken op de garantie?
Je zult de originele aankoopbon moeten overleggen, dus bewaar deze goed. Indien je het orginele aankoopbewijs niet kunt overleggen kun je dus geen aanspraak maken op deze garantievoorwaarden.

Terug naar boven


Product voorraad

We doen ons best om onze voorraad op peil te houden om steeds aan de vraag te kunnen voldoen, maar soms zijn er uitschieters in de vraag. Dit doet zich vooral voor nadat er aan de artikelen aandacht is geschonken in de media. Als je ziet dat een artikel tijdelijk is uitverkocht die u wilt bestellen, maak dan een account aan en gebruik de hou mij op de hoogte functie bij het product zelf zodat we je direct kunnen berichten als het artikel weer leverbaar is.

Terug naar boven


Verkooppunten Aquapac

Je kunt onze producten ook in een winkel kopen omdat de meeste watersportzaken in Nederland dealer van ons zijn. Je kunt ons mailen voor het dichtstbijzijnde verkoopadres.
Terug naar boven


Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland zijn de verzend- en administratiekosten € 3,99 per bestelling en voor België € 6,95 per bestelling. Wilt u iets bestellen en woont u niet in Nederland of België neem dan contact met ons.

Terug naar boven