Bestellen en retourneren

Algemene garantievoorwaarden

Onze garantie is van kracht voor elke klant die eigenaar is van het betreffende Aquapac product. Aquapac geeft 5 jaar garantie en wordt gerekend vanaf de aankoopdatum dat de eerste koper het product bij ons nieuw aanschaft.

Wat valt er wel en niet onder de garantie?

  • De garantie dekt materiaal- en productiefouten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door een ongeluk, slecht of onjuist onderhoud, gewone slijtage, of als er sprake is van nalatigheid om onze schriftelijke aanwijzingen op te volgen (zie de gegeven instructies)
  • De garantie is niet van kracht als onderzoek uitwijst dat van een gemeld defect geen sprake is.
  • De garantie dekt uitsluitend vervanging van het Aquapac product bij een defect en niet de mogelijk aanwezige inhoud.

Let op! Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade aan de mogelijk aanwezige inhoud van een Aquapac tas/hoes en bieden dus geen reparatie of een te vervangen product aan in geval van waterschade, hoe dan ook ontstaan.

Wat zullen we doen om problemen op te lossen?
We zullen ieder product repareren dat qua materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn of waar ons vakmanschap tekort is geschoten tijdens de garantietijd. Voor het geval reparatie niet mogelijk is, zullen we het product of vervangen door een nieuw exemplaar of het oorspronkelijke volledige aanschafbedrag terugbetalen; de keuze is daarbij aan jou. We zullen nooit verantwoordelijk zijn een bedrag te vergoeden dat groter is dan het oorspronkelijke aanschafbedrag plus verzendkosten.

Wat moet je doen om aanspraak te maken op de garantie?
Je zult de originele aankoopbon moeten overleggen, dus bewaar deze goed. Indien je het orginele aankoopbewijs niet kunt overleggen kun je dus geen aanspraak maken op deze garantievoorwaarden.

Product voorraad

We doen ons best om onze voorraad op peil te houden om steeds aan de vraag te kunnen voldoen, maar soms zijn er uitschieters in de vraag. Dit doet zich vooral voor nadat er aan de artikelen aandacht is geschonken in de media. Als je ziet dat een artikel tijdelijk is uitverkocht die u wilt bestellen, maak dan een account aan en gebruik de hou mij op de hoogte functie bij het product zelf zodat we je direct kunnen berichten als het artikel weer leverbaar is.

Verkooppunten Aquapac

Je kunt onze producten ook in een winkel kopen omdat de meeste watersportzaken in Nederland dealer van ons zijn. Je kunt ons mailen voor het dichtstbijzijnde verkoopadres.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland zijn de verzend- en administratiekosten € 3,99 per bestelling en voor België € 6,95 per bestelling. Wilt u iets bestellen en woont u niet in Nederland of België neem dan contact met ons.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen het product, in de originele verpakking zonder beschadiging, aan ons te retourneren. Je ontvangt hierbij het volledige aankoopbedrag en eventuele verzendkosten voor de heenzending binnen 7 dagen terug op je bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn Aquapac ruilen?

Helaas kunnen wij geen producten omruilen. In zo’n geval kun je het gekochte artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen.

Retourneren

Voldoet je product niet aan de verwachtingen? Binnen 14 dagen kun je het product naar ons retourneren, in de originele verpakking en zonder beschadiging. Je ontvangt dan het volledige bedrag en de eventuele verzendkosten voor de heenzending binnen 7 dagen terug op dezelfde manier als dat je hebt betaald. Heb je je bestelling (deels) betaald met tegoed van een cadeaukaart, dan ontvang je een cadeaukaart van Aquapac zodra je retourzending is verwerkt. Dit tegoed ontvang je door middel van een cadeaukaartcode in je e-mail.  Kosten voor het retourneren van je Aquapac worden niet vergoed.

Heb je vragen over je retourzending of een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar: klantenservice@aquapac.nl