Ontdek de waterdichte tassen voor je portofoon
audio apparatuur en andere elektronische apparatuur

Als professional ben je werkzaam in uitdagende omgevingen zoals de reddingsbrigade, maritieme sector of als portofoongebruiker, begrijp je de noodzaak van betrouwbare bescherming voor je kostbare apparatuur. Daarom hebben wij de meest geschikte waterdichte tassen geselecteerd, ontworpen om jouw waardevolle spullen te beschermen onder alle omstandigheden…

Gemakkelijk in gebruik

Met betrouwbare kenmerken zoals waterdichte sluitingen, verstelbare bandjes en zelfs drijvende ontwerpen, zijn onze waterdichte tassen en hoesjes niet alleen stijlvol, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt snel en eenvoudig bij je spullen komen, zonder gedoe of vertraging. Of je nu een snelle duik neemt, een watersport beoefent of gewoon aan boord ontspant, onze producten zorgen ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt.

Veiligheid voor elektronische apparaten

Elektronische apparaten zoals smartphones, tablets, en GPS-systemen zijn vaak onmisbaar tijdens boottochten. Waterdichte hoesjes zorgen ervoor dat deze apparaten beschermd blijven tegen waterschade, waardoor je in staat blijft om te communiceren, navigeren en andere essentiële taken uit te voeren, zelfs onder regenachtige omstandigheden.

Bescherming tegen water

Onze waterdichte tassen en hoesjes zijn ontworpen met sterke en duurzame materialen die niet alleen bestand zijn tegen water, maar ook een trendy uitstraling hebben. Van je smartphone en camera tot je portemonnee en andere gadgets, onze producten bieden betrouwbare bescherming. Zo kun je zonder zorgen genieten van je avonturen op de boot, wetende dat je waardevolle spullen veilig zijn, zelfs tijdens de wildste zeiltochten.

Kies aan boord voor Aquapac

Met onze trendy en functionele producten kun je je volledig concentreren op het verkennen van nieuwe waterwegen, het delen van avonturen met vrienden en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Laat ons voor je spullen zorgen, zodat jij je kunt focussen op het plezier op het water.