Over Aquapac

Aquapac creëert functionele, beschermende oplossingen met praktische draagsystemen door innovatief ontwerp te gebruiken waarbij duurzaamheid is ingebouwd in het productleven en in de productieprocessen en materialen.

We willen mensen in staat stellen om zorgeloos op te gaan in hun activiteiten, waar ze ook naartoe gaan.

Onze producten worden gebruikt door wandelaars, bergbeklimmers, vakantiegangers en watersportliefhebbers. Aquapacs worden ook gebruikt door Search & Rescue- en noodhulpdiensten, kustwachten, strandwachten, bosbeheerders, scheepvaartmaatschappijen en door vele andere buitenwerkers over de hele wereld.

We hebben enkele van ‘s werelds toonaangevende bedrijven en organisaties voorzien van op maat gemaakte producten: Nokia, Sony, Jaguar, Range Rover, de Olympische Winterspelen, de Koninklijke Marine, de Amerikaanse kustwacht en vele anderen.

Onze missie is eenvoudig: ontwerp en produceer hoogwaardige producten. We gaan geen compromissen aan omdat mensen topapparatuur verdienen om hun uitrusting te beschermen. Onze waterdichte hoezen worden allemaal in onze eigen fabriek gemaakt. We ontwerpen en besteden de productie van onze rugzakken, dagrugzakken en andere spatwaterdichte producten uit aan vertrouwde leveranciers in het Verre Oosten die bewezen ervaring hebben op deze gebieden.

We streven ernaar om elk jaar onze milieu-impact te compenseren in alles wat we doen. We houden van de natuur, de grote buitenwereld en we hebben allemaal een rol te spelen om het te behouden.

En ons klantenserviceteam heeft een eenvoudige opdracht: van jou een tevreden klant maken die nog eens terugkomt.